Jobba med oss
.
Som medarbetare hos Datarådgivarna kommer du att arbeta i en bransch och i ett företag som växer och utvecklas.

Ett företag som ständigt är på väg, alltid försöker att göra saker bättre och mer effektivt varje dag.

Ett företag som vill hjälpa små och medelstora företag med snabb service och skräddarsydda lösningar, så att våra kunder får en stabil, flexibel och säker IT-miljö.

Vi tycker det är viktigt att arbetslivet är flexibelt för att få livspusslet att gå ihop. Vi är övertygade om att det är du som gör skillnaden. Om du liksom vi är övertygad om att glädje, nyfikenhet och engagemang är avgörande för att lyckas, passar du in i vårt team.

Nedan ser du vilka tjänster vi söker just nu, finns det inga tjänster eller ingen tjänst som passar dig, är du välkommen in med en spontanansökan.

JOBBA MED OSS

Nu söker vi både en junior IT-konsult som vill inleda en spännande resa inom IT-branschen och även en mer erfaren Systemtekniker som känner sig hemma i Microsoft miljöer och kan omsätta denna kunskap i praktik ute hos våra kunder. Vi önskar att ni har erfarenhet och kunskap gällande drift, installation och problemlösning av IT-produkter och ni ser till helheten med ett konsultativt förhållningssätt.
Teamet ni kommer att ingå i består av kunniga tekniker med fokus på problemlösning och vi ser det som naturligt att hjälpa varandra till den bästa lösningen för kund. Vi samarbetar också tajt med våra säljare i företaget och gör gemensamma säljbesök hos våra kunder.
Vi erbjuder dig en mycket intressant tjänst i ett företag som har roligt på jobbet, vi har återkommande aktiviteter i syfte att stärka andan och samhörigheten inom företaget, vi har låg personalomsättning och vi är ett familjärt team med högt i tak. Vi är flexibla, vi är snabba i beslut och vi hjälper varandra till att skapa en god trivsel på jobbet. Alla tar vi stort personligt ansvar och det är det där lilla extra som märks både i personalgruppen och hos våra kunder.
Du kommer till ett företag som har en upparbetad kundkrets med förtroende hos kund. Vi strävar efter långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och personal.
Datarådgivarna AB - är en IT-leverantör som tar hand om våra kunders IT-support. Hos oss ska kunden känna sig trygg. Vi har långvariga samarbeten både med kunder och leverantörer. Vi har varit helhetsleverantör av tjänster, datorer och datortillbehör för företag och organisationer i mer än 30 år. Läs mer på vår hemsida www.datarad.se
Tjänsternas omfattning är heltid med tillsvidareanställning.
Vi har kontor både i Nyköping och Norrköping.
Välkommen med din ansökan till jobba@datarad.se
 
För ytterligare information om tjänsterna kontakta Nina Johansson, Konsultchef 0155-292407

 

IT-KONSULT - JUNIOR
Vi söker dig som vill inleda en spännande resa inom IT-branschen. Du kommer dagligen arbeta i en IT-teknisk miljö med varierande arbetsuppgifter inom drift, installation, problemlösning och underhåll tätt tillsammans med erfarna kollegor.

Hos Datarådgivarna skapar du goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor ta fram effektiva arbetsmetoder och bygga nära relationer till våra kunder. Detta ger dig som medarbetare en stor trygghet i ditt arbete men också möjligheten att bolla tankar och idéer direkt med dina kollegor samt bidra till bättre service och kundupplevelse för slutkunden.

DIN PROFIL: Vi söker dig som har stort tekniskt intresse och som är driven, hungrig och nyfiken på att lära dig nytt och utvecklas i rollen som IT-konsult!
Vi tror att du nyligen avslutad din utbildning och är på jakt efter ditt första IT-jobb. Vi ser gärna att du siktar på en långsiktig relation med oss. Du ska vara en nyfiken lagspelare som tycker om att samarbeta med dina kollegor och är lyhörd för feedback. Du är en positiv person med god känsla för kundservice. Du tycker om sociala möten och är inte rädd för nya kontakter. Du tycker om att tala med våra kunder, både över telefon och hos dem och du kan uttrycka dig tydligt i mail. Du behöver kunna vara flexibel, kunna ställa om dagen fort då arbetet ibland kan innebära ombokning. Du är Datarådgivarnas ansikte utåt och kommer att ha mycket kundkontakter, både hos kund och på distans.
Krav: Utbildning inom Datanät/Nätverksspecialist/eller goda kunskaper inom data och IT.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då resor ingår i tjänsten.
Välkommen med din ansökan! (Urval sker löpande)

 

SYSTEMTEKNIKER
Vi söker en nyfiken och utvecklingsinriktad Systemtekniker till Datarådgivarna. Uppdraget innebär att Du får vara med och utveckla våra kunders IT miljöer. Du är rätt person om du skapar förtroendefulla relationer och du triggas av att omvandla problem till lösningar!
Som Systemtekniker kommer du dagligen självständigt att arbeta med drift och installation samt vidareutveckling av våra kunders olika IT-miljöer. Genom åren har Du förvärvat god kunskap om vikten av att ha en stabil, flexibel och säker IT-miljö. Vi är ett företag som alltid försöker göra saker bättre och mer effektivt varje dag. För att kunna planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt, arbetar vi med en koordinator som planerar, schemalägger och bokar tid. Vi arbetar också med en hög kompetens i vår Helpdesk som vi hjälps åt att bemanna.
DIN PROFIL: Vi söker dig som har relevant utbildning med ett brett tekniskt intresse. Du har några års arbetslivserfarenhet inom IT konsultverksamhet. Du har god kännedom om klienter och servrar i Microsoft miljö samt erfarenhet av installation, drift och underhåll av servrar. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hyper-V och Azure. Du har god vana att arbeta självständigt och bidrar med värdefull teknisk kompetens som omsätts i praktiken hos kund. Vidare har du goda kunskaper i svenska/engelska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen är du självgående och drivande samt van att ta egna initiativ. Du trivs och drivs av att utveckla våra kunders IT miljöer, är bra på att kunna se helheter och ta hänsyn till ett större perspektiv för kundens bästa verksamhet.  Som person är du noggrann, metodisk och har ett tydligt och strukturerat arbetssätt med en god känsla för såväl detaljer som helhet. Du är utåtriktad och trivs med att jobba i en konsultativ roll med mycket kundkontakter. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett stort intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
Tjänsten är på heltid, en tillsvidareanställning med placering i Nyköping eller Norrköping. Körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då resor ingår i tjänsten.
Välkommen med din ansökan! (Urval sker löpande)