Web & E-post

DR-BREDBAND
Vi förmedlar snabb och stabil internetuppkoppling.

DR-DNS
En DNS-server kopplar ihop era domännamn med rätt hemsida vilket gör att era besökare hittar er och att all e-post som skickas till er kommer fram. Vi erbjuder hjälp med detta och ser till att er webbplats alltid är tillgänglig, stabil och skyddad från hackare som försöker omdirigera webbplatsen och stjäla känslig kundinformation.

DR-EXCHANGE
Behöver du synkronisera e-post eller kalender till mobiltelefonen är vår Exchangelösning ett givet val. Nu kan du arbeta på kontoret, hemifrån, på resan eller kunders arbetsplatser och alltid ha tillgång till allt material. Du kan även dela mappar och kalendrar med andra användare. Du som har DR-Exchange och vill komma åt din webmail kontakta Datarådgivarna så hjälper vi dig.

DR-FTP
FTP-åtkomst ingår givetvis när du tecknar ett webhotell, men vi kan även hjälpa er med att teckna det separat också. 

DR-POP3/IMAP
Vi kan hjälpa dig med den typ av e-postsystem ditt företag behöver. Som POP3/IMAP-kund får du tillgång till din e-post i ett annat e-postprogram till exempel Outlook Express, samtidigt som du alltid kommer år ditt mailkonto via webmailen. Detta är den enklare formen av e-post.

DR-SPAMFILTER
Vi kan erbjuda ett komplett spamfilter som skyddar hela företagets e-post mot spam och virus. Tjänsten eliminerar skräpposten innan den når ert nätverk, e-postserver och klienter.

DR-WEBHOTELL
Vilket webhotell som är det bästa är nog en fråga de allra flesta ställer sig när företaget ska byta eller skaffa webhotell för första gången. Vi på Datarådgivarna ser till att du får den kapacitet du behöver för ditt webhotell.

DR-WEBMAIL
Här kan du som DR-POP3 mailkund hos oss, logga in på er webmail.